Isaac Newton (Edició Català)

Isaac Newton (Edició Català)

La increïble història d’Isaac Newton, el científic que va ensenyar-nos com funciona l’univers, narrada per l’astronauta Pedro Duque.

La majoria d’herois i heroïnes que coneixem són éssers extraordinaris amb poders màgics i una capa penjant de l’esquena. Però també n’hi ha de carn i ossos, tan humans com tu i com jo, que de vegades s’equivoquen i d’altres l’encerten d’allò més.

Isaac Newton en va ser un. Quins poders tenia? Una curiositat immensa, un gran coneixement de les lleis matemàtiques i moltíssima capacitat d’observació. Gràcies a això, va descobrir la llei de la gravetat i va demostrar que el moviment de tots els cossos, des dels astres fins als objectes més quotidians, podien descriure’s amb unes poques lleis matemàtiques. Aquesta és la proesa d’Isaac Newton i heus aquí la seva història.

Ningú millor per a explicar-nos la seva història que Pedro Duque, el famós astronauta. Els seus viatges a l’espai no haurien sigut possibles sense els descobriments de Newton.

Els Meus Petits Herois és una col·lecció de biografies en les que es ret homenatge a les figures de la història que han fet del món un lloc millor.

ISBN
978-84-1361-236-2
Medidas
190 x 240
Páginas
32
Encuadernación
Tapa Dura
Fecha de publicación
14 de marzo de 2023
9,90 €
IVA incluído
Cantidad

  • SSL - Compra segura. SSL - Compra segura.
  • Envío GRATIS a toda España peninsular y Baleares. Envío GRATIS a toda España peninsular y Baleares.